Sunday, September 11, 2005

 
My apologies for long absence. Some minor health issues as well as other offline developments have been keeping me busy later.

Meanwhile, I have become tempted by the dark side. I am thinking of joining the forces of Evil.

I am considering to join the Swedish right-wing liberal/libertarian students.

Rise, Darth Merlijn.

Comments:
Whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?
 
I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog
 
removals"Wij hebben meer informatie over onze planeet en de rest van het universum verzameld en verwerkt dan welke organisatie dan ook op aarde. Alhoewel die informatie bestemd is voor het removals nut van iedereen, is het merendeel ervan verspreid terug te vinden op verschillende plekken. Bovendien is de informatie nauwelijks toegankelijk voor leken."
 
"Wij hebben meer informatie over onze planeet en de rest van het universum verzameld en verwerkt dan welke organisatie dan ook op aarde. Alhoewel die removals informatie bestemd is voor het removals nut van iedereen, is het merendeel ervan verspreid terug te vinden op verschillende plekken. Bovendien is de informatie nauwelijks toegankelijk voor leken."
 
Redtube
 
Ja, waarschijnlijk dus het is
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?